Over De Elzen

Wonen nabij het centrum van Boxmeer

Nabij het centrum van Boxmeer worden 24 appartementen gebouwd in 3 bouwlagen. De appartementen, in eigentijdse stijl, omvatten 3 typen woningen met verschillende huurprijzen, waarvan 12 in de goedkopere huursector. De appartementen zijn geschikt voor jong en oud. Het woongebouw ligt op 5 minuten loopafstand van de winkelstraten en 5 minuten fietsafstand van het NS station Boxmeer. De snelwegen A73 en A77 bevinden zich op steenworp afstand.

Interesse

Comfortabel wonen in een luxe appartement

Het woongebouw bestaat uit twee bouwvolumes met daartussen een binnenhof. Zowel van de noord- als zuidzijde is de binnenhof vrij toegankelijk. Aan deze binnenhof liggen de toegangsdeuren van 8 appartementen op de begane grond. De overige 16 appartementen op de eerste en tweede verdieping worden bereikt via een “toren” aan de noordzijde. In deze toren bevindt zich een trappenhuis en een ruime brancardlift. Een galerij verbindt de “toren” met de appartementen.

Stijlvol en modern ogend woonpaleis

De compactheid van het gebouw geeft het gevoel van geborgenheid, terwijl een hoge mate van individualiteit wordt bereikt doordat het gebouw aan alle zijden vrijstaat. Dit is vooral te danken aan creativiteit van de ontwerper, die via een gewaagde combinatie van duurzame en stijlvolle materialen tot een modern ogend en efficiënt woonpaleis is gekomen.

Energiebewust wonen

Ook voor energiebewust bouwen is reeds ingespeeld op de steeds verder gaande ontwikkeling van duurzaam bouwen. Zo voldoet het gehele gebouw met onder andere drievoudige beglazing en extra aandacht voor isolatie aan de nieuwste energienormen, wat uiteraard ook in extra wooncomfort is te merken. Aan de zuid- en westzijde zijn de woonkamers van appartementen op de begane grond en eerste verdieping voorzien van elektrisch bediende zonwering.

Inspelen op individuele wensen

Rondom het woongebouw zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en ieder appartement heeft de beschikking over een van de buitenbergingen die in een apart gebouwtje zijn ondergebracht. Ondanks dat de bedenkers de grootste zorg hebben besteed aan het geheel, kan er tijdens de bouw, bij tijdige aanmelding, nog beperkt op individuele wensen ingespeeld worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neemt u dan gerust eens contact op.

Contact